Over ons

De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was… hij is een specialist geworden. Een gepassioneerde vakman die werkt met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen.

Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de échte groenteman. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente, fruit, salades en maaltijden. Voor al uw vragen over AGF producten kunt u bij hem terecht! Bij welke andere winkel maakt het personeel nog zoveel tijd voor u vrij?


Vacature

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde weekend kracht tussen de 16 en 18 jaar die geintereseerd is in groenten en fruit. Ben je iemand die elke zaterdag kan werken en van aanpoten weet. Het is wel belangrijk dat je graag met groenten en fruit werkt en er wat vanaf weet en eventueel van koken houd, dat geeft ons wel een voorkeur.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan een mail met je gegevens naar: info@edwindewit.nl - met als onderwerp 'Sollicitatie'